duminică , 22 aprilie 2018

Domeniile web si samsarii ce cauta profit din ele

Traim intr-o lume nebuna total. Daca pana acuma ma gandeam ca doar fericit romanul incearca sa faca bani si din piatra seaca, acum mi-am dat seama ca nu suntem singurele specii hapciupalitice de pe Terra. Stiam de existenta web-samsarilor, dar nu m-am lovit pana acuma niciodata de ei. Si, mergand pe principiul “in viata tre’ sa le faci pe toate”, uite ca am ajuns sa ma umplu de nervi si sa-mi fac glicemia sa oscileze mai ceva ca la de un cutremur de 8 grade.

Din anumite motive, vroiam sa achizitionez cateva domenii. Si le pot exemplifica, deoarece sunt deja disparute: eujobs.eu, eu-jobs.eu, dart.eu, madart.eu, 247.eu etc. Mai erau, dar acuma am uitat denumirile. Domeniul eujobs.eu era liber in luna septembrie, dar si pe la inceputul lunii octombrie. Prostia mea a fost ca nu am wholesale nfl jerseys sarit atunci pe el… Dar am crezut ca, din moment ce era liber, va fi liber si peste o luna, doua. Nu a fost sa fie asa.

O wholesale mlb jerseys parte din domeniile de mai sus, dar si alte domenii interesante, sunt “parcate”. Adica sunt cumparate de niste idioti, care nu fac altceva decat sa caute profit de pe urma lor. Si daca un domeniu .eu costa, direct de la sursa, in jur de 8 euro, de la un samsar il iei cu 50, chiar si 100. Sau poate sunt domenii mai de interes care ajung si la valori mai ridicate, cine stie?!

Ce mi se pare amuzant, din toata nebunia asta, este ca domeniul pulamea.eu este, la fel, parcat. Adica… Pula mea!!! Cine Dumnezeu s-a putut gandi sa cumpere asa un domeniu, doar pentru profit?! Si Football tot repet partea cu profitul, pentru ca niciunul dintre aceste domenii (cele cheap mlb jerseys pe care le-am amintit eu) nu sunt valorificate. Nu exista site-uri facute pe aceste domenii. Ele sunt cumparate si atat. Actualii proprietari asteapta, cum Killing asteapta cheap nba jerseys pisica soarecele, sa apara cate un prost ca mine care sa-si doreasca un domeniu din portofoliul lor si uite cum au facut euroii…

Si, un Team cetatean simplu si onest ca mine, dar si modest prin definitie, incearca sa incropeasca Romania un site inteligent pe un domeniu inteligent… S-a futut. Ca se izbeste de un mic detaliu: niciun domeniu inteligent nu cheap jerseys este liber, dar, mai dureros, niciun domeniu inteligent nu este valorificat intr-un site inteligent. Si atunci?! Ce ramane de facut?! Doar de gasit un domeniu de genul siteinteligentpedomeniuinteligentpentruoameniinteligenti.eu. Asa Candy un domeniu sigur nu tenteaza pe nimeni.

Bafta!

Despre Honey

Blogger amator, IT-ist de profesie, curios din nastere, webdeveloper in devenire, webdesigner printr-o profetie, degustator de vinuri bune, bautor de bere, smartphoneist, tabletist, computerist, gadgetist, programatorist amator, familist, microbist, facebookist, intrebator, gamer prin timpul liber, romantic prin gratie divina, vesnic copil si mai tot timpul online.

Vezi si...

Cum arata relatiile moderne

Internetul, smartphone-urile, tehnologia, toate ne ajuta sa comunicam mai simplu, mai usor, sa fim aproape de cineva chiar si cand suntem la mii de kilometri distanta. E buna. Ajuta. Dar cat de benefica este era moderna pentru relatii, pentru cupluri, pentru sentimente, pentru oameni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *