Mirosul proaspat de balegar

Germania este o tara incredibil de frumoasa. Si asta mai ales datorita curateniei din jurul tau, dar si verdelui. In plin noiembrie, oricine trece prin Germania va fi uimit de culoarea predominanta: verde. Chiar ieri, cheap nba jerseys in timp ce ma intorceam din Romania, vorbeam cu o prietena de a mea si-i spuneam ca la noi, in plina vara, tot nu e asa de verde natura.

Dar de unde vine verdele asta?! Presupun ca multi dintre voi au trecut, cel putin o data, prin Germania. cheap nba jerseys Iar daca v-ati nimerit Ma inaintea unei ploi, sunt sigur ca ati sesizat ceva: mirosul de balegar. Acest miros este predominant in Bavaria, dar wholesale jerseys cred ca se aplica wholesale nfl jerseys si celorlalte land-uri. Dar care este de fapt treaba cu balegarul?! Taranii, constiinciosi fiind, nu lasa nici macar un petic de pamant la voia sortii. Asa ca, unde nu sunt semanate culturi, se cultiva iarba. Da! Iarba in Germania se cultiva. Si asta pentru ca ea e tunsa si adunata in baloti de cel putin 3-4 By ori pe an. fericit Chiar si iarna, atunci cand nu e zapada – cum ar fi acum – iarba creste si e tunsa. Iar pentru acest lucru e nevoie de ingrasamant natural, adica balegar.

Asa ca, draga vizitator, sa nu te Jerseys miri prea tare atunci cand vei fi realmente izbit de mirosurile pe care le stii Hello din grajdul bunicii de la tara, pentru ca cheap in Germania acest miros este la el acasa. Numai in mijlocul oraselor mari nu il poti intalni, dar in rest, oriunde ai fii, vei fi nevoit sa te Under obisnuesti cu el. Pentru ca, la nemti, pana si balegarul se refoloseste.

Bafta!

About Honey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.