Amnezie

Sunt tanar inca. Dar cateodata ma simt batran. Ca si in acest moment. Aseara aveam in cap cateva subiecte bune de aberat pe blog. Le ordonasem in cap si le vedeam deja asternute frumos pe site. Dimineata mi-am dat seama ca ele au disparut. O fi amnezie?!

In ultima perioada, sa zic de vreo 6 luni, mi-am dat seama ca uit. Uit tot. Imi uit chiar si ideile in timp ce vorbesc. Inca nu sunt foarte ingrijorat, dar, oricum, imi tot pun semne de intrebare din cand in cand. Ori mi-a intrat creierul in vacanta si nu mai vrea sa raspunda bine cerintelor, ori incep sa imbatranesc si ma paraseste memoria.

Partea proasta e ca ma enervez cumplit cand incerc sa-mi amintesc ceva si nu pot, cand uit o idee si nu mai reusesc s-o readuc la viata, sau atunci cand, in timp ce vorbesc, ma blochez si uit ce dreaq vroiam sa spun. Cateodata par prost… Oare nu sunt precum vinul?! O data cu imbatranirea, eu ma stric? Stiam ca e invers…

Sper sa-mi amintesc ce vroiam sa scriu si sa fiu in preajma calculatorului, pentru a-mi asterne repejor ideile. Sau sa-mi gasesc o secretara, ce sa stea 24 din 24 in preajma mea cu pixul si carnetelul in mana.

Bafta!

About Honey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.