Pitipongeala de iarna

Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg in viata asta. Dar, undeva acolo, exista acel ceva care, pe langa faptul ca nu-l inteleg, ma si amuza copios. De ce o mare parte din femeile frumoase fac tot posibilul pentru a fi penibile?! A fii pitipoanca este un tel acuma?!

Ieri ma luptam, pe o straduta din Suceava, sa innot prin zapada afanata si deloc prietenoasa cu picioarele oamenilor. Din fata, ce sa vezi?! Apare ea! Pitipoanca! O distinsa diva, ce te sfideaza cu privirea ei superioara atunci cand soarbe „un” Cola in club.

Inalta, stilata, aranjata si tunata… Asa venea ea spre mine. Dar, totusi, pe figura ei se citea ceva. Si nu era greu de descifrat ce anume. Doar ca, de data asta, nu era vorba de ignoranta si sfidare. Era disperare si chin. Astfel ca am analizat subiectul pentru a descoperi cauzele. Ghici ce?! Sarmana fiinta facea eforturi supraomenesti pentru a pasi cu gratie prin zapada, deoarece, da, doamnelor si domnilor, pe o vreme asa de prietenoasa domnisoara noastra era incaltata cu cizmulite dotate cu tocuri de cel putin 10 cm!

Ma intreb… Oare ce e in sufletul dansei atunci cand va ajunge pe uscat?! Va pupa asfaltul? Pacat… Ar fi avut mult de mers pentru asta. Nu imi trebuie ani multi de scoala pentru a-mi da seama ca un astfel de efort te doboara, iar cand ajungi la acel bar de fite unde te asteapta si alte surori din regnul tau iti vei fi dorit sa nu existe zapada. Doar ca ar trebui sa se gandeasca la altceva… Cum sa faci pentru a evita prostia.

Daca pitipoancele ar reusi sa-si utilizeze neuronul, ar realiza ca aceste eforturi sunt in zadar. Si ca, de exemplu, sunt vestimentatii sexy potrivite acestui sezon ce nu te-ar pune sa-ti dai sufletul pentru a parcurge cateva sute de metri. Dar nu vom putea niciodata sa le desteptam, asa ca nu ne ramane decat sa ne amuzam pe seama lor.

Bafta!

PS. Fotografia este luata de pe Facebook si mi s-a parut perfecta pentru a ilustra cazul.

About Honey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.