Vacanta!

Ne pregatim de drum. Ultimele ore, inaintea multor ore. 1400 de km, cateva pachete de tigari, doua termosuri de cafea si ceva de rontait. Venim sa ne relaxam in Romania. Probabil e ultima iesire pentru ceva vreme. Nu stim daca, pana la anul, vom mai putea veni impreuna acasa. Tocmai de aceea vrem sa profitam din plin de aceasta vacanta.

Vrem sa ne intalnim prietenii, familiile, sa stam la barfe si sa bem un vin fiert. Sa mergem la pationoar, sa mergem la Humor, la partie. Sper sa nu-mi las din nou permisul in Humor. Vrem sa ne uitam la Badea si sa radem de dumele lui. Vrem sa vedem „Rai da’ buni”, ca in Germania nu putem. Pacat de Marina, ca nu mai este, dar nah… Trecem peste.

Vreau sa o vad pe Zavoranca cum se cearta cu vrajitoarele, sau pe Senzuala cum debiteaza zeci de prostii pe secunda. Vreau sa gustam din vremurile frumoase, cand eram inconjurati de prieteni si ne distram de minune. Daca ultima vizita in Romania mi-a oferit si surprize neplacute, descoperind ca sunt deja unii „prieteni” care m-au uitat, sper ca acum sa am parte si de surprize placute. Dar ramane de vazut…

Bafta!

About Honey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.