Ceea nu traim la timp nu mai traim niciodata

Mi-a aparut pe perete o postare foarte faina, din aia de te pune rau pe ganduri, si-am decis s-o dau integral pe blog. E scurta rau, dar merita sa ramana in eternitate.

Într-o bună zi îți vei da seama că timpul ți-e pe sfârșite… Atunci îți vei sprijini obrazul în palmă, vei privi lung către nicăieri și te vei întreba retoric:”Unde și când s-a dus…?” În jur îți va fi gol, în suflet la fel, căci toți cei dragi vor fi plecați demult de acolo… Îți vei aminti vag cum fericirea te-a însoțit până la un moment dat, dar tu nu ai avut vreme pentru ea… sau cum ai fost așteptat de către oamenii care te iubeau, dar tu nu ți-ai făcut timp să ajungi la ei…Toate au trecut pe lângă tine, toate au zburat, toate s-au dus… Ziua în care vei realiza că ți-au rămas atât de multe nefăcute va fi extrem de dureroasă… dar tardivă.

Umple-ți acum cât încă mai poți sufletul și timpul cu oamenii care abia așteaptă să și-l petreacă pe al lor cu tine. Altfel… într-o zi… îți vei da seama că timpul tău s-a sfârșit… în van…

Postarea originala o puteti gasi pe Facebook.

Bafta! Sa fiti iubiti!

About Honey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.