Azi nu, poate maine

A plouat, dimineata. Nisipu’ adus de valu’ de caldura din Sahara, ce acoperea cerul, a disparut. Soarele da sa strapunga norii. E o zi ca toate celelalte. Dar n-am chef. Azi o vreau doar pentru mine. Maine, sa fie a tuturor.

Mi-am inchis telefonul ce-l folosesc pentru firma. Mi-am inchis si aplicatiile pentru mail. M-am izolat in mine. Am doua saptamani de cand tre’ sa repar un site. Am un proiect ce trebuie finalizat. Am doua proiecte carora tre’ sa le fac o estimare. Am de rezolvat ceva acte. Dar nu azi. Vreau sa fiu iresponsabil, sa fiu doar al meu.

Azi vreau sa aflu daca-s nebun cu adevarat, ca de alte persoane m-am lamurit deja. Vreau sa citesc, sa invat, sa vad drumuri noi. Pe seara imi voi turna cateva pahare de sangria si probabil ma voi uita la meciul Realului. Sau voi juca Battlefield. Imi doresc sa vad fotografii frumoase, oameni frumosi, persoane deosebite.

M-am jucat cu numerele si-am facturat, luni, 69 de Euro pentru un client. Mi-a zambit tipa cu care-am vorbit dupa ce-am trimis factura, azi suma aparea in cont. Se vede frumos, dar imi confirma obsesia mea cu 69. Mi s-a cam luat de multe si nu mai caut sa fiu auzit. M-am convins, daca mai era nevoie, ca cel ce isi afiseaza obsesiile sau vorbeste fara frica e „nebun”.

Azi nu gandesc, nu visez, nu caut raspunsuri la intrebari existentiale. Pamantu’ e rotund si va continua sa se invarta, orice-ar fi. Karma isi face mereu datoria. Benzina s-a ieftinit. N-am nicio apasare, m-am trezit fara niciun stres. Azi vreau sa cunosc, sa descopar, sa vorbesc. Sa fie o zi simpla. Poate sa mai cheltui ceva pentru sufletu’ meu.

Am vrut sa scriu fara noima, fara subiect, fara destinatie, fara scop. Si iata c-am reusit. Azi nu, dar maine voi scrie si ceva interesant. Pana atunci… vreau ca lenea si euforia sa ma cuprinda-n brate, asa cum EL o cuprindea pe EA.

Bafta!

About Honey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.